FRI-YAY

Vineri, caldura, Electric Castle si un oras gol.

Ce ramane de facut cand nu ai nimic de facut?

Job-ul pe care il am ma face sa stau cu ochii lipiti de calculator de dimineata pana seara, asa ca sunt in cautarea unor modalitati noi prin care sa imi pun creierul pe OFF MODE si sa ma relaxez. Iata ce imi place sa fac:

  1. Poze (doh). Ce poate fi mai relaxant decat sa iesi afara sa fuel your creativity facand niste poze pentru Instagram? :D
    Btw, ati vazut ultimul post #INSTAGRAM TOP 6? Stay tuned, va iesi unul nou cat de curand! :)
  2. O plimbarica pe skate fara nicio destinatie, sau mai nou – sa ma plimb pe skate incercand sa prind Pokemoni (si sa ma enervez ca prind doar Pidgey si Rattatati, Pikachu where are you?!???) 
  3. Film sau serial – ca film va recomand Uncle John pe care l-am vazut de curand (and it’s really really great, you guys), iar ca serial sunt obsedata de Wayward Pines at the moment (a aparut season 2 *wink wink*)
  4. Sa ma joc pe Playstation – inca mai am de terminat The Witcher si am inceput un pic din ultimul Hitman :D
  5. Iesirea de seara la o bere – in Expirat mai nou, pentru ca tocmai s-a redeschis si au o terasa tare draguta si o Sangria excelenta (oh, and have you tried their Bubblegum shots?)

Voi cum intrati pe OFF MODE? Recomandati-mi filme, jocuri si locuri de iesit pe timp de zi (inafara de Shift pana acum nu mi-a suras mai nimic). 

SHEIN kimono / SHEIN bralette / H&M pants / H&M sunglasses / ALDO shoes

Thank you SHEIN for sponsoring this post! :)